It is currently Sun Oct 22, 2017 3:25 pm


Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Imaging
PostPosted: Sat Feb 04, 2017 10:11 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 04, 2017 5:24 pm
Posts: 1
Hi I recently bought a webcam with amcap software
but having problem with video playback
Any advice would b welcome
Thanx


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Imaging
PostPosted: Mon Feb 06, 2017 6:24 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2004 9:58 pm
Posts: 3251
Location: Wellingborough
Hi and welcome :)

A few details would be useful:
which format did you save the video in?
Are you sure the video did save to disk? Can you see it listed in windows explorer?
How big is the video reported to be?
Which program are you using to replay the video?
What error message (if any) do you get when trying to play the video?

Regards,

_________________
Brian
52.3N 0.6W
Wellingborough UK.

254mm LX90 on Superwedge, WO ZS66SD, Helios 102mm f5 on EQ1, Hunter 11x80, Pentax 10x50
ASI120MC Toucam Pros 740k/840k/900nc mono, Pentax K110D
Ro-Ro roof shed


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group